Notícies 12. 13/10/2021

L'estació intermodal del Camp de Tarragona podria situar-se a Vila-seca. És una ubicació que ja havia sonat fa anys i que ara podria tornar a agafar força. És l'estació que s'havia d'ubicar al costat de l'aeroport i que ha de servir d'enllaç amb l'aeroport del Prat i l'alta velocitat.

A finals d'any ja funcionaran els sensors que detectaran núvols tòxics als polígons químics de Tarragona. Ho ha confirmat el conseller d'Interior en el que serà una prova pilot pionera a l'estat. És una de les millores incloses en el Plaseqta després de l'accident d'Iqoxe d'ara fa 20 mesos.

Adeu a la majoria de restriccions per la pandèmia a partir de divendres. Amb l'excepció, això sí, de la mascareta. Es recupera el 100x100 d'aforaments a la cultura, l'esport a l'aire lliure i bars i restaurants, on tampoc hi haurà límit de persones per taula.

Les escoles del Turó i l'Aura deixaran de rebre suport econòmic de la Generalitat el curs vinent. És la decisió del govern que no subvencionarà els qui separen per gènere. Afectarà a les etapes d'infantil, ESO i ensenyament postobligatori.

Compte enrere a Salou per a l'inici del Rally Catalunya Costa Daurada. El Passeig Jaume Primer ja s'ha transformat per acollir demà al vespre la cerimònia oficial de sortida de la prova. Serà també l'indret on se celebri la súper especial de dos quilòmetres, dissabte a la tarda.

Programes més recents a TAC12