Notícies 12. 20/09/2021

El jutge no accepta les mesures cautelars que havien demanat bars i restaurants de la plaça de la Font per col·locar les terrasses durant els actes de Santa Tecla que es fan a la plaça. L'ajuntament està indignat després que ahir tanquessin durant la tanda de lluïment de seguici petit per protestar.

Salut  comunica dues noves defuncions per coronavirus al Camp de Tarragona elevant la xifra de víctimes a les 1.207. Tot i això la cinquena onada està superada i els esforços se centren en buscar solucions per augmentar un ritme de vacunació que fa setmanes que està estancat.

Retorn massiu dels castellers als locals d'assaig després que el procicat aprovés la normativa. A Tarragona, cap casteller va donar positiu en els testos previs a la diada de Santa Tecla que tindrà protocol propi. A Valls, miren cap a Santa Úrsula.

Desenes d'activitats recorden el passat indià de Torredembarra en un muntatge que diversifica espais i propostes per substituir la Fira d'Indians. Farem un recorrregut per conèixer més de prop que va suposar per la Torre aquells que van tornar rics després d'anar a fer les amèriques.

El Nàstic cau contra el Castilla 2 a 1 i pateix la primera ensopegada del curs a la Primera Federació. Els de Raül Agné abandonen així les places de "playoff" d'ascens amb 7 punts de 12 possibles, i divendres jugaran a casa contra l'Alcoià.

Programes més recents a TAC12