Notícies 12. 17/09/2021

Comença la cursa per instal·lar-se al polígon logístic que la Generalitat construirà a Montblanc. Ha tret a licitació dos grans solars per un valor de sortida de 15 milions d'euros. L'ajuntament ho veu com una oportunitat econòmica important que servirà per frenar la pèrdua d'habitants de la Conca de Barberà.

L'alcalde d'Altafulla, Jordi Molinera, assumeix les carteres de Turisme i Gent gran que estaven en mans de les dues regidores que han deixat l'equip de govern aquest estiu. És un dels canvis destacats del nou cartipàs que tindran els regidors d'Esquerra-l'Eina que a partir d'ara governaran sols.

El Port instal·la biòtops marins a la platja del Miracle que són biodegradables i que han contribuir a millorar-ne el fons i les espècies que hi viuen. Aquest projecte tindrà continuïtat també al dic de Llevant i a la bocana del Port.

I en les festes de Santa Tecla avui ens fixarem en l'àliga que està d'aniversari. Fa 35 anys de la seva recuperació. Aquesta Santa Tecla la veurem amb un colom d'acer a la boca que ha creat el mateix ferrer que li va donar forma a ella.

El Nàstic vol ser el primer equip que guanya com a visitant a la Primera RFEF en quinze dies. Ho intentarà al camp del filial més dur de la categoria, segons Raül Agné, el filial del Reial Madrid.

Valls i CBT es veuen les cares al Joana Ballart amb una plaça per a la fase final de la Lliga Catalana EBA en joc. Amb opcions classificatòries també per al Salou, el clàssic torna gairebé dos anys i mig després.

Programes més recents a TAC12