Notícies 12. 14/09/2021

Es podran tornar a fer castells amb un màxim de 160 membres per colla. És l'autorització que ha donat avui el Procicat per la represa del món casteller a les places. Hi haurà castells per Santa Tecla a Tarragona, això sí amb el protocol propi que tenien plantejat, i també hi haurà castells a Valls per Santa Úrsula.

Altafulla ha tingut botellots durant totes les nits d'estiu. Això ha disparat les actuacions policials i les sancions que s'han disparat fins als 54.000 euros. Beure a la via pública pot suposar una multa de fins a 600 euros.

Els patinets elèctrics han fet créixer el nombre d'atropellaments a Tarragona en un any. En canvi han baixat els accidents. És el balanç després que fa un any s'implantés la circulació a com a màxim els 30 kilòmetres per hora per la majoria de vies de la ciutat.

Els municipis de costa reclamen poder gestionar conjuntament les seves platges. Salou, Vila-seca, Tarragona, Torredembarra i Altafulla s'alien a la taula de municipis que treballa per poder tenir un litoral més sostenible.

L'actual Nàstic desperta sensacions inèdites des de l'últim ascens a la Segona Divisió. Així ho afirma un dels herois del darrer equip que va aconseguir pujar, l'exfutbolista Luismi Gracia. Són ja tres partits sense rebre cap gol en contra.

Programes més recents a TAC12