Notícies 12. 08/09/2021

La remodelació de l'antic Banc d'Espanya de Tarragona costarà més de 2 milions d'euros del que estava previst. Això deixa en stanby el projecte per convertir-lo en un banc de la ciència i el coneixement a l'espera d'aconseguir els diners necessaris.

Unanimitat del territori contra la línia de Molt Alta Tensió que passaria pel Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre per portar energia de l'Aragó fins a Barcelona. Diputació, consells comarcals i municipis afectats han presentat al·legacions al projecte.

Càmeres de vigilància a prop dels contenidors tancats per detectar aquells que no llencen la bross correctament. S'ha començat a fer a Montblanc i s'estendrà a aquelles poblacions de la Conca de Barberà on es fa la recollida selectiva porta a porta.

Dia central de la Festa Major de Montblanc en honor a la mare de déu de la Serra. El seguici ha lluït al carrer en un retorn progressiu a la festa que coneixíem abans de la pandèmia.

5.800 persones podran seguir des del Nou Estadi el Nàstic-Betis Deportivo d'aquest dissabte. El Govern redueix les mesures de contenció de la pandèmia i es podrà ocupar el 40% dels recintes esportius a l'aire lliure de més de 10.000 persones de capacitat, un 10% més que fins ara.

Programes més recents a TAC12