Notícies 12. 07/09/2021

Les cambres de comerç de Tarragona i les Terres de l'Ebre no volen sentir a parlar de tornar a pagar per circular per les autopistes que ara han quedat alliberades. Defensen que aquestes carreteres estan més que amortitzades amb el que han durat les concessions.

6 de cada 10 hotels de la Costa Daurada estaran tancats a partir de l'octubre. No els surt a compte allargar una temporada que en el cas de l'interior ha estat molt bona. A la Conca de Barberà s'ha fregat el ple absolut.

A partir de dijous ja no hi haurà limitació en les trobades que era fins ara de 10 persones. El govern elimina les mesures que afecten els drets fonamentals. L'oci nocturn continuarà tancat.

D'aquí 5 anys podrien començar les obres per construir la nova facultat de medicina de la Universitat Rovira i Virgili al costat de l'hospital Sant Joan de Reus. Ara es faran els estudis previs.

Raül Agné millora els registres inicials de TonI Seligrat la temporada anterior. L'actual tècnic del Nàstic suma quatre punts mentre que el seu predecessor tan sols en va aconseguir un de sis possibles les dues primeres jornades. Veurem si l'arrencada positiva té continuïtat dissabte i a casa contra el filial del Betis.

Programes més recents a TAC12