Notícies 12. 06/09/2021

El risc de rebrot per coronavirus al Camp de Tarragona surt de la zona d'alt risc per primera vegada des de principis d'estiu. Des de d'abans de la cinquena onada que el registre no baixava dels 100 punts.

La Universitat Rovira i Virgili començarà el curs amb la majoria de classes presencials, sobretot al primer i segon curs. L'aforament pot ser de fins al 70%. S'està en converses amb la Generalitat per vacunar als campus i augmentar el percentatge de vacunació entre els més joves.

Farem balanç de la festa major de Torredembarra que ha vist ballar l'àliga a l'interior de l'església de Sant Pere. També ens acostarem a Montblanc, que estan de celebració i que ha inaugurat la reforma del museu comarcal després d'un any d'obres.

El Festival Internacional de Teatre de Tarragona baixa el teó amb el 85% d'ocupació als espectacles. La majoria, han exhaurit les entrades d'aquesta desena edició del festival de noves dramatúrgies.

Bon joc i victòria del Nàstic contra el Barça per un a zero i gràcies al gol de Fran Carbia al minut 80 de partit. Els de Raül Agné no coneixen la derrota a la Primera Federació després de dues jornades, sumen quatre punts de sis possibles i dissabte jugaran un altre cop a casa i contra el filial del Betis.

Programes més recents a TAC12