Notícies 12. 03/09/2021

Gairebé un de cada 4 ingressats a les UCIs del Camp de Tarragona tenen menys de 50 anys. Salut insisteix en la vacunació per evitar complicacions greus. A finals de juliol hi havia més gent jove que gran a les unitats de cures intensives.

Dades d'un dia en què s'ha aconseguit baixar el nombre d'ingressats crítics però que hi ha hagut una nova defunció. En parlarem en aquest notícies 12 el dia en què el sector turístic ha posat nota a l'agost que hem deixat enrere.

És la nota que posa el sector turístic de la Costa Daurada al mes a l'agost, després d'un juliol que va ser molt més fluix. Esperen poder allargar la temporada fins al novembre.

La Coordinadora de Colles Castelleres es reinventarà després de veure que l'actual model no funciona. Ho explica el president de l'entitat en una entrevista al programa Dosos amunt que podran veure aquest diumenge. Continua sense haver-hi data per al retorn casteller a les places.

Estarem a Torredembarra que ja té el seu propi Ball de Malcasats. Quatre parelles singulars del municipi, un alcalde, un mossèn i el cap de la policia local van repassar amb versots satírics alguns temes de l'actualitat internacional i local en un dels actes destacats de la festa major de Santa Rosalia.

Més de 4.000 persones podran veure en directe el Nàstic-Barça B de diumenge al Nou Estadi, xifra inèdita des d'abans de la crisi sanitària. Raül Agné s'estrenarà en Lliga com a local a la recerca de la primera victòria del curs contra el filial blaugrana, reforçat per membres de la plantilla de Ronald Koeman.

 

Programes més recents a TAC12