Notícies 12. 02/08/2021

Entrem al mes clau per la pandèmia, que marcarà com serà l'inici del curs escolar i com arribarem a la tardor. Ara mateix les dades no són bones, amb un perill de rebrot pels aires. Estem lluny de la immunitat col·lectiva per combatre la variant Delta i, sobretot, és baixa encara entre els joves i amb els infants sense vacunar. I, en aquest context, el mes d'agost incrementa l'afluència de visitants a la Costa Daurada.

I comencem la setmana amb un accident mortal a l'autovia A-7, a l'altura de Vila-seca. Un operari de manteniment de carreteres ha perdut la vida en ser envestit per una furgoneta. Això el dia en què, malgrat tot, us expliquem que Tarragona ha estat la demarcació catalana amb una major caiguda de la mortalitat a la xarxa viaria fins aquest juliol.

Tarragona dona l'últim adéu a Josep Sendra, l'històric polític que va ser clau en la Transició Espanyola. Escoltarem alguns dels seus companys que han destacat a Tac12 la seva vàlua i conviccions. Sendra va morir divendres als 89 anys.

L'Ajuntament de Vila-seca negocia la compra de les instal·lacions de la cooperativa agrícola i d'un magatzem i un solar adjacent al celler noucentista. En un futur, l'equip de govern vol destinar aquests espais a usos públics. L'Ajuntament ha reservat una partida d'un milió i mig d'euros. Això mentre avança la rehabilitació de l'antic celler.

I deixem enrere un cap de setmana amb molta activitat cultural, tot i la pandèmia. Reviurem alguns dels moments més destacats de les festes majors al territori. Passarem per Vila-seca, Constantí o l'Espluga per veure com les activitats i les actuacions del seguici s'han adaptat a les mesures actuals.

 

 

Programes més recents a TAC12

Dorsal 12. Capítol 409

21 Setembre 2021

Notícies 12. 20/09/2021

21 Setembre 2021

Som-hi. Capítol 119

18 Setembre 2021