Notícies 12. 29/07/2021

Hi ha tants ocupats a la demarcació de Tarragona com abans de la pandèmia. Ho diu l’Enquesta de Població Activa del darrer trimestre.

Més UCI i menys punxades. La xifra de malalts crítics creix avui també amb dos casos més. També puja el total d'ingressats, mentre que el risc de rebrot baixa tot i continuar molt per damunt dels nivells desitjats. Salut no comunica cap altra defunció i la campanya de vacunes perd velocitat just abans de l'arribada de l'agost.

L’alcalde de Montblanc i els dos primers tinents d’alcalde passen a no adscrits després d’un intens ple en què es va donar compte de l’expulsió de tots tres, inclós Josep Andreu, del grup d’Agrupament Catalanista de Montblanc. Un Andreu que no está d’acord amb la decisió i que podria recòrrer al contenciós administratiu.

Que una quarta part de l’aigua consumida per la industria química sigui regenerada. És l’objectiu d’AITASA, que entra a formar part així del projecte Cal·lípolis Next Generation amb una inversió que puja a 85 milions d’euros.

Els Jocs ja són aquí. Marta Galimany viatja ara mateix cap al Japó per submergir-se en Tòquio 2020. Hem parlat amb ella just abans de marxar. Fins dissabte conviurà a l'Anella Olímpica per, tot seguit, desplaçar-se a Sapporo, seu de la marató el 7 d'agost.

Programes més recents a TAC12