Notícies 12. 28/07/2021

El turisme espanyol salva a empentes i rodolons un mes de juliol turístic allunyadíssim dels valors previs a la pandèmia però menys dolents que els del 2020. L'esperança, que el context de crisi no impedeixi recuperar part dels visitants britànics, irlandesos i russos durant l'agost.

La vacuná és efectiva i la principal arma contra la pandèmia. 3 de cada 4 pacients ateses a l'UCI no estan vacunades i la resta, majoritàriament, només compta amb immunitat parcial. Pel que fa al Camp de Tarragona, Salut comunica una defunció més. Els crítics, cada cop són més joves.

Repsol engega un nou reactor de polipropilè, el primer d'aquestes característiques a tota la Península Ibèrica. Permet reforçar el paper territorial com a proveïdor clau de polímers per a l'automoció. La inversió ha ascendit a 31 milions d'euros.

Compte enrere per a l’inici de la Festa Major d’Estiu de l’Espluga, que arrencarà demà amb el tradicional pregó. Les pastisseries del municipi ja preparen el tradicional dolç d’aquestes dates. I avui en coneixerem els detalls.

La fotografía de rigor de tres de les cares noves del Nàstic. Robert Simón, Jannick Buyla i Aytamhi Artiles ja posen amb la samarreta grana com a fitxatges del conjunt dirigit per Raül Agné. L’equip durà a terme divendres el primer amistós com a local, será contra la Pobla i a porta tancada.

Programes més recents a TAC12