Notícies 12. 27/07/2021

El foc ataca un altre cop. Tres naus del Polígon Industrial de les Tres Eres de Montblanc han patit els efectes de les flames, originades en un magatzem de l'empresa Rifacli aquesta mateixa matinada.

L'atzar juga una altra mala passada a la Conca dies després de l'incendi més important de l'estiu, l'iniciat a Santa Coloma de Queralt, on demanen més recursos en la prevenció de focus com el patit. Hem passat pel municipi, per fer balanç d'un desastre que ha cremat 1.700 hectàrees, la majoria d'elles a l'Anoia.

La situació sanitària segueix sense preocupant i el Govern català ampliarà el toc de queda una setmana més, fins al 6 d'agost, com a mínim. Mentrestant. Dos morts més al Camp de Tarragona i fort increment del nombre de pacients crítics. Ara per ara hi ha 37 malalts a l'UCI, el nombre més alt dels últims dos mesos tot i la tendència a la baixa del risc de rebrot, encara pels núvols.

Òscar Sánchez és el nou president del Consell Comarcal del Tarragonès gràcies al pacte d'alternança de dos anys signat amb Junts. Esquerra Republicana critica durament Junts per impedir així que l'ens compti amb un màxim mandatari independentista.

Gerard Santiago torna al Club Bàsquet Salou. L'escorta de 29 anys reforça el conjunt de la capital de la Costa Daurada després de deixar l'equip l'anterior campanya per motius laborals. Se suma així a les incorporacions d'Artur Alaminos i Larry Ewulu de cara a la pròxima temporada.

Programes més recents a TAC12

Dorsal 12. Capítol 409

21 Setembre 2021

Notícies 12. 20/09/2021

21 Setembre 2021

Som-hi. Capítol 119

18 Setembre 2021