Notícies 12. 20/07/2021

El govern central no paralitzarà les obres del tercer fil ferroviari tot i anunciar que està estudiant alternatives per fer passar el tràfic de mercaderies per l'interior. L'estudi pot trigar dos anys i el govern considera que cal avançar ja per l'economia del Port i de la indústria del territori.

Salut torna a buscar infermers i infermeres per seguir avançant en la vacunació. Avisa que faltaran mans per l'actual situació als hospitals i per les vacances dels professionals. 110 persones estan ingressades per coronavirus al Camp de Tarragona.

La torre de Minerva de la Muralla de Tarragona està en més mal estat del que es pensava i s'hi està actuant d'urgència. Això al marge dels desperfectes que s'hi van ocasionar amb la instal·lació de la bastida per fer les obres. L'ajuntament ja ha dit que denunciarà l'empresa que ho va fer.

Nova campanya per fomentar les visites als monestirs de la ruta del Cister, que inclou el monestir de Santes Creus, el de Poblet i el de Vallbona de les Monges. Un carnet que costa 15 euros permet entrar als tres recintes.

I en esports, el Nàstic començarà la lliga al camp de l'Atletico Sanluqueño. Avui s'ha conegut el calendari. El primer partit a casa serà contra el filial del Barça i s'haurà d'esperar fins a finals de la primera volta per tornar al camp del Llagostera.

Programes més recents a TAC12