Notícies 12. 09/07/2021

La consellera de Justícia confirma l'interès de la Generalitat d'instal·lar els jutjats de Tarragona a l'antiga Tabacalera, però que depèn de l'arribada de fons europeus. L'ajuntament  diu que ha rebut la proposta i que ho vol consensuar amb tots els grups.

L'emplaçament futur dels jutjats és un dels temes que té damunt la taula el nou equip de govern de l'ajuntament de Tarragona que avui ha tornat a viure un ple amb retrets. Els protagonistes aquest divendres, el PSC i Herman Pinedo, el regidor que va decidir deixar el grup d'En Comú Podem i continuar a l'equip de govern de Pau Ricomà. Des d'avui ja no és el vicepresident del Patronat de Turisme. Tota l'oposició l'ha vetat perquè consideren que és un trànsfuga i no pot ocupar el càrrec. Pinedo els acusa d'actuar per venjança.

Rècord del risc de rebrot per coronavirus al Camp de Tarragona que ja és el més alt de la pandèmia. La positivitat està disparada i és tres vegades superior a la recomanada per l’OMS per tenir la pandèmia sota control. També tenim el doble d'ingressats que fa una setmana.

El territori aplaudeix que el govern revisi el decret d'energies renovables i que s'incorporin punts com fixar topalls de plantes per  comarca perquè hi hagi un repartiment més equitatiu. Parlarem amb diferents agents implicats.

I coneixerem un grup de joves estudiants de la Universitat Rovira i Virgili que han creat una moto elèctrica. Competiran la setmana vinent a un certamen internacional que se celebra al circuit d'Aragó.

Programes més recents a TAC12