Notícies 12. 16/06/2021

El regidor Hermán Pinedo es queda a l'equip de govern i planta En Comú Podem que li demana que torni l'acta de regidor. Pinedo conservarà les regidories de patrimoni, Joventut i Cooperació.

A partir de dilluns NO hi ha limitacio de persones en les trobades socials o familiars. Fins ara era de 10. És una de les noves mesures aprovades pel Procicat que també permetrà que s'habilitin espais per ballar a les festes majors. No hi ha data encara per treure'ns la mascareta a l'exterior.

Salou amplia el camí de ronda amb una actuació a tocar del far, al carrer de la Falconera, on també s'hi farà un mirador. Estarà enllestit a principis de juliol. Després també s'actuarà a la zona dels sorrals.

Premi per l'aposta castellera de TAC 12. La coll Joves, a la Nit de premis de Valls, farà un reconeixement a tots els professionals d'aquesta casa que des d'ara fa 12 anys treballen intensament per la màxima divulgació del fet casteller. Agraïts Joves de Valls!

L'Hoquei Club Valls pujarà a Nacional Catalana per primer cop a la seva història si es converteix en el guanyador d'una fase d'ascens que es disputarà a Juneda, dissabte i diumenge. Els de Roger Molina s'enfrontaran al Ripollet en l'eliminatòria de semifinals.

 

Programes més recents a TAC12