Notícies 12. 14/05/2021

Els Comuns ratificaran dilluns el seu veto a l'entrada de Junts al govern de l'ajuntament de Tarragona. És la posició que defensarà la direcció nacional del partit en l'assamblea que ha de votar aquesta decisió.

El jutjat retira l'ordre de crida i cerca contra la diputada tarragonina de la CUP Laia Estrada per no comparèixer a declarar per la protesta que hi va haver al desembre del 2018 a la ciutat. Reitera que no declararà voluntàriament per aquests fets.

A partir del 24 de maig s'amplen els aforaments als actes culturals, religiosos i esportius amb una limitació màxima de 1.000 persones a l'interior i 3.000 a l'exterior. La Generalitat argumenta que s'està notant un canvi de tendència de la pandèmia que va a la baixa i que no esperen un nou rebrot.

Avui ha començat a caminar amb pas ferm el projecte que ha de convertir el Camp de Tarragona en el referent de l'hidrogen verd de tot Catalunya. Hi ha una desena d'actors implicats.

La Unió Esportiva Valls es reenganxarà al furgó de la permanència a la Tercera Divisió si guanya diumenge al camp del Figueres, rival directe. Queden cinc jornades i els de Joan Antoni Pallarès han de remuntar sis punts de distància. Caure aquest cap de setmana allunyaria l'objectiu de manera pràcticament insalvable.

Programes més recents a TAC12