Notícies 12. 15/04/2021

Un de cada 4 pacients ingressats per coronavirus al Camp de Tarragona estan a les unitats de cures intensives i cada vegada són més joves. És la tendència d'aquesta quarta onada de la pandèmia que deixa a dia d'avui 83 persones ingressades i més d'un centenar de nous positius.

Montblanc elabora mascaretes especials per una setmana medieval que s'ha adaptat a la pandèmia i que ha programat només una desena d'actes. La representació de la llegenda es farà amb menys actors de l'habitual.

El carril bici que unirà una vintena de centres educatius i universitaris de Tarragona hauria d'estar operatiu a principis de curs al setembre. S'han adjudicat les obres que començaran en breu i que costaran més de mig milió d'euros. També es treballa per fer un carril bici des del centre de la ciutat fins a Altafulla.

A les portes de Sant Jordi, el sector de les lletres pronostica una diada esperançadora de cara a aquest 23 d'abril. En una trobada a la Casa Canals de Tarragona, els escriptors tarragonins han presentat les seves novetats.

El Nàstic-Eivissa de diumenge pot decidir el destí de tota una temporada. Els grana no poden fallar un altre cop com a locals després d'encadenar dos empats en l'inici de la segona fase. La plantilla diu mantenir la confiança però destaca la rellevància de la visita del líder al Nou Estadi.

Programes més recents a TAC12