Notícies 12. 09/04/2021

Allau de cancel·lacions a hotels i restaurants per l'aplicació des d'aquesta mitjanit del confinament comarcal. Molts d'aquests establiments tenien reserves per aquest cap de setmana, majoritàriament de famílies de la zona de Barcelona, que han cancel·lat els seus plans. I agafa al sector amb neveres plenes i amb treballadors que havien restacat dels ERTo's. El sector ho considera un altre  cop duríssim per la seva supervivència i es veuen lligats de mans i peus. Això en un dia en què hem sabut que 8 de cada 10 persones de més de 80 anys del Camp de Tarragona ja han estat vacunades. 

Inversió de 2 milions i mig d'euros a Vila-seca en una quinzena d'actuacions per tot el municipi. On més s'ha invertit és al nucli de La Pineda amb un milió i mig d'euros. Farem una ruta per aquestes obres que estan en marxa.

Altafulla aprova el pla urbanístic de la zona de Safranars on s'han revisat les dimensions dels habitatges que s'hi aixecaran. en seran més dels inicialment previstos, sobretot de proteccio oficial. Ara ho haurà d'aprovar la Generalitat.

Constantí posarà en marxa a partir de Sant Jordi un servei porta a porta concertat de residus voluminosos i saques de poda. L'objectiu és millorar la imatge de la via pública, que no s'hi deixin grans deixalles, i incrementar el reciclatge.

Brugui serà la gran novetat d'un Nàstic sense cap baixa de cara al partit de diumenge al camp de l'Alcoià. Els de Toni Seligrat busquen la primera victòria en la primera fase per ascendir: cal guanyar per seguir en places de "playoff" per pujar.

Programes més recents a TAC12