Notícies 12. 06/04/2021

La Setmana Santa deixa ocupacions de rècord tant a la costa com a l'interior on en molts casos s'ha penjat el cartell de complet. Es parla d'ocupacions similars a abans de la pandèmia i de xifres que s'assemblen molt a les que es registren en ple mes d'agost.

L'atur ha baixat per primer cop en un any, des de l'inici de la pandèmia, i ho fa sobretot gràcies al sector serveis on s'han creat 1.300 llocs de feina. Tot i això hi ha 61.500 persones a l'atur a la demarcació de Tarragona, 13.000 més que fa un any.

Vianants i vehicles compartiran espai al carrer Orosi de la part Baixa de Tarragona, a tocar de l'estació de trens. Aquesta via es remodelarà totalment a començaments de l'any vinent. Les obres costaran 600.000 euros.

La Sala Trono de Tarragona programa un cicle estable de sanda del 29 d'abril fins al 2 de maig coincidint amb el dia internacional de la dansa. Hi participaran 5 companyies nacionals i internacionals.

No es pot concedir tant al rival. Toni Seligrat es mostra crític amb la plantilla del Nàstic després de l'empat a dos contra el Vila-real B en l'inici de la segona fase de la Lliga. El tècnic grana va ser el protagonista del Dorsal 12 amb l'equip encara en places d'accés al "playoff" d'ascens.

Programes més recents a TAC12