Notícies 12. 05/03/2021

La Costa Daurada aposta per conservar una mobilitat reduïda aquesta Setmana Santa per no fer un pas en fals i salvar el que podria ser una bona temporada d’estiu. Els alcaldes de les principals poblacions turístiques demanen prudència per evitar una nova onada de la pandèmia i creuen que la prioritat és contenir la propagació del virus.

L'evolució de la pandèmia al Camp de Tarragona és bona i la regió sanitària està a punt d'assolir nivells moderats del risc de rebrot, per sota dels 100 punts. La millora als hospitals també continua, lentament, mentre ja hi ha més de 40.000 persones vacunades, com a mínim, amb la primera dosi, gairebé el 8,5% de la població vacunable del Camp de Tarragona.

Salou presentarà al·legacions al projecte del futur tren-tram que la Generalitat va donar a conèixer el mes passat. L’Ajuntament no vol que tingui catenàries als trams urbans perquè suposaria una barrera física com ara passa amb les actuals vies. El tren-tram ha de tenir un recorregut de 46,5 quilòmetres amb 34 parades.

El Nàstic té marge d'error. Ho diu Toni Seligrat abans de rebre diumenge el Lleida Esportiu al Nou Estadi. Els locals són líders mentre que els visitants han de guanyar o es quedaran gairebé sense opcions de jugar la promoció d'ascens.

Programes més recents a TAC12