Notícies 12. 02/03/2021

L’empresa Ten Brinke impulsarà la seva pròpia xarxa de compra per internet i repartiment a domicili arreu de la demarcació. És una eina que la multinacional holandesa vol compartir amb el comerç local de la zona. Això mentre la companyia treballa per obrir el futur centre comercial a Tarragona a mitjans del 2023.

La crisi de l'hostaleria i les restriccions de la tercera onada arrosseguen el Camp de Tarragona a una nova pujada de l'atur. El mes de febrer ha deixat gairebé mig miler d'aturats més i, atenció, respecte l'any passat l'augment és del 30%. És a dir, més de 23.000 persones han perdut la feina.

I un altre augment, en aquest cas positiu, és el del percentatge de població vacunada. Al Camp de Tarragona un 7% de les persones que la poden rebre ja compten, com a mínim, amb la primera dosi de la vacuna. També milloren lleugerament els indicadors de perill per mantenir, de moment, el virus fora de la fase d'expansió.

Aquest març començarà la darrera fase de les obres de reforma de les graderies del Circ romà de Tarragona situada a la plaça dels Sedassos. L'Ajuntament ha adjudicat els darrers treballs i ara vol que la ciutadania participi de la decisió del seu ús. L'amfiteatre també ha fet aquests dies un petit pas per a la reobertura de l'arena del monument.

TAC12 emetrà dissabte i en directe el CBT-L'Hospitalet en un duel clau per a la permanència a la LEB Plata. Els de Berni Álvarez encadenen sis derrotes i jugaran també demà dimecres a la pista del Navarra i en partit ajornat al seu dia.

Programes més recents a TAC12