Notícies 12. 26/02/2021

Salou mostra la seva preocupació per les negociacions per formar el nou govern de la Generalitat. L'alcalde, Pere Granados, demana a Esquerra que no pacti ni amb CUP ni amb En Comú Podem per protegir el projecte de Hard Rock. Veu perillar el macroprojecte al Centre Recreatiu i Turístic, si alguna de les dues formacions té poder en la pròxima legislatura.

Les modificacions no són importants. Podran reobrir els centres comercials i comerços de més de 400m2 amb un aforament del 30%, de dilluns a divendres. L'esport s'adequarà al 30% de l'aforament i es permetran les colònies escolars amb grups bombolla. El toc de queda i el confinament comarcal es queden fins que el sistema sanitari estigui menys tensionat.

Pel que fa a les negociacions per ampliar el govern de Tarragona, els tres regidors de Junts tindran la darrera paraula perquè se senten lliures per prendre la decisió. Expliquen que informen puntualment tant al PDeCAT com a Junts per Catalunya, però des de la secció local de Junts a la ciutat es nega la vinculació amb el grup municipal.

L'alcalde de Torredembarra reclama a les administracions competents que actuïn per resoldre la problemàtica generada arran de les ocupacions il·legals. Entre d'altres eines, Eduard Rovira creu que amb més agents dels Mossos d'Esquadra al municipi el conflicte no s'hauria agreujat tant. Ho ha dit en una entrevista al Saló de Plens de Tac12 que es podrà veure aquest vespre després del Notícies 12.

El Nàstic torna a competir després de l'aturada de la setmana anterior. Els de Toni Seligrat juguen demà al camp d'un L'Hospitalet enfonsat a la taula: cal guanyar per continuar al capdavant de la Segona B quan queden cinc jornades de lligueta.

Programes més recents a TAC12