Notícies 12. 25/02/2021

La situació sanitària empitjora i compromet una flexibilització important de les restriccions a partir de dilluns. El perill va a més, segons els indicadors de Salut. El Camp de Tarragona encarrila tres jornades amb el risc de rebrot i la velocitat de propagació del virus pujant, capgirant la millora de les darreres setmanes.

Finalment, sí, la número 3 de la CUP, Inés Solé, serà la nova regidora del grup municipal a l'Ajuntament de Tarragona en substitució de Laia Estrada. La formació desvincula la incorporació de Solé de la probable entrada al govern, ja que reiteren que, per ara, no tenen cap oferta damunt la taula per ampliar el mandat de Ricomà.

El PSC de Tarragona reclama una Junta de Seguretat Local extraordinària perquè consideren que a la ciutat hi ha un alt nivell de sensació d'inseguretat. Reclamen al govern que compleixi la promesa d'instal·lar càmeres de videovigilància i crei les comissaries de proximitat als barris de Llevant i Ponent.

Vila-seca incorporarà el primer autobús de gas natural al Camp de Tarragona, ara que es compleix mig any de la posada en marxa del servei de transport públic municipal. Aquests sis mesos unes 14.000 persones han utilitzat l'autobús de Vila-seca. El govern referma la seva aposta, tot i les xifres de baixa afluència que atribueixen a la limitada mobilitat per la pandèmia.

El CBT cau contra el Benicarló i continua en places de descens directe a la Lliga EBA. Els de Berni Álvarez continuen lluny del seu millor estat físic i no guanyen cap partit a la LEB Plata des de principis del mes de gener.

 

Programes més recents a TAC12