Notícies 12. 24/02/2021

El pavelló Joana Ballart de Valls és des d'avui el primer punt de vacunació col·lectiu al territori. S'hi han començat a administrar les vacunes a les persones dependents, especialment, majors de 80 anys. Al llarg d'aquesta setmana hi passaran unes 200 persones, mentre que el mateix CAP de Valls coordinarà la distribució d'unes 600 dosis entre l'Alt Camp i la Conca de Barberà.

I és que les reserves d'aquest estiu a la Costa Daurada es disparen davant l'obertura imminent del mercat britànic. El sector rep la notícia amb optimisme, tot i que mentrestant demanen prudència i amb un missatge clar: millor perdre la Setmana Santa per salvar l'estiu.

Torredembarra ha presentat el seu pressupost per aquest 2021 que creixerà un 5% gràcies a les inversions i els ajuts a serveis socials i negocis afectats per la pandèmia. Un dels grans projectes és la cobertura de la piscina municipal o les millores als espais de la Vila romana del Moro i la Sínia de la Vila.

Comencen les prospeccions arqueològiques a l'aqüeducte del Francolí per conèixer millor el seu traçat i les característiques d'aquesta gran obra de l'enginyeria romana. Es tracta d'un estudi que impulsa l'Institut Català d'Arqueologia Clàssica per esbrinar el recorregut original de l'aqüeducte.

TAC12 emetrà en directe el derbi de la Lliga EBA entre l'ADT Torreforta i Club Bàsquet Valls. El partit es jugarà dissabte a les 7 de la tarda amb els locals buscant un triomf que allargui les opcions de permanència i els visitants com a líders de la classificació.

Programes més recents a TAC12