Notícies 12. 22/02/2021

Segueix obert el conflicte per les ocupacions il·legals i els atacs xenòfobs a Torredembarra. La concentració antiracista d'aquest diumenge va derivar a una picabaralla verbal amb un grup de persones que va intentar boicotejar l'acte. La tensió va pujar de to quan un dels joves que havia ocupat la casa del carrer Mimoses va intentar llegir un text.

I des de Boscos de Tarragona miren amb preocupació els fets de Torredembarra perquè volen impedir que una casa ocupada de l'urbanització es converteixi en un focus d'inseguretat. Els veïns de Llevant demanen més vigilància policial i, en alguns casos, ja s'ha optat per la seguretat privada.

El pavelló Joana Ballart de Valls serà des d'aquest dimecres un punt de vacunació comunitari. D'entrada, s'administrarà als grups de gent gran dependents majors de 80 anys. L'equipament poliesportiu de l'Alt Camp serà un dels espais de grans dimensions que acollirà la vacunació massiva per la Covid-19.

La Comissió Europea revisarà les directives sobre accidents i emissions industrials arran de l'accident d’IQOXE. Responent a una pregunta d'Esquerra Republicana, s'ha anunciat que es valoraran les causes de l'explosió del gener del 2020 quan el govern espanyol hagi traslladat el resultat de les investigacions.

El Nàstic va descansar i continua al capdavant de la Segona B. Mentrestant, la Unió Esportiva Valls va caure per la mínima contra el líder de la Tercera Divisió, l'Europa, tot i signar un dels partits més complets de la temporada. L'entrenador Joan Antoni Pallarès repeteix que si es manté l'actual rendiment, els resultats acabaran arribant.

Programes més recents a TAC12

Canvia't al 39 a la TDT