Notícies 12. 27/01/2021

Diversitat d’opinions dins el sector turístic de casa nostra per si hi ha d’haver un passaport o certificat de vacunació per tota la gent que vulgui viatjar. Alguns creuen que ajudaria a tenir una millor temporada turística i d’altres consideren que faria perdre clients. 

Mentre això no arriba, els indicadors de la pandèmia empitjoren de nou. Segon dia consecutiu amb el risc de rebrot i la velocitat de propagació a l'alça que trenca la dinàmica decreixent de les jornades anteriors. Això en un dia en què es notifiquen 3 noves defuncions.

El carril bici entre la Plaça Imperial i els Campus Catalunya i Sescelades serà una realitat a l'estiu. Les obres per connectar sobre dues rodes el centre de la ciutat amb Sant Pere i Sant Pau començaran el mes vinent amb un cost de mig milió d'euros. L'objectiu, donar resposta a la demanda creixent de ciclistes a la ciutat.

La pandèmia ha provocat una disminució del consum d'aigua. El balanç del 2020 del Consorci d'Aigües de Tarragona reflecteix una reducció superior al 13% i s'enfila fins al 21% en el cas concret de la indústria. En poblacions costaneres el consum d'aigua es va reduir a la meitat d'un any normal.

La junta directiva de la Unió Esportiva Valls envia un missatge de total confiança a la plantilla i el cos tècnic tot i el mal inici de Lliga a la Tercera Divisió. El president demana gaudir de la categoria i afirma que no ratifica Joan Antoni Pallarès perquè no es qüestinarà en cap moment la seva continuïtat.

Programes més recents a TAC12

Canvia't al 39 a la TDT