Notícies 12. 22/01/2021

La consellera de Salut, Alba Vergés, ha passat avui per Tac12. És la protagonista de l'entrevista del programa Saló de Plens en què s'ha analitzat la situació preocupant que mostra a hores d'ara la pandèmia a casa nostra. De cara als pròxims mesos, Vergés ha previst una temporada turística aquest estiu encara molt diferent a l'habitual i que dependrà de velocitat del procés de vacunació.

El cost total del nou hospital s'enfilarà fins als 220 milions d'euros. Les primeres intervencions s'iniciaran a finals d'any. Serà llavors quan començarà una primera fase d'obres per preparar els terrenys on s'ubicarà el nou centre sanitari. Salut vol que el nou Joan 23 sigui un centre capdavanter i l'hospital de referència a la demarcació.

Mentrestant, al Teatre Metropol, actuació d'urgència per recuperar les bigues de fusta del porxo de la planta baixa castigades per l'acció dels tèrmits. La intervenció arriba arran d’un estudi tècnic sobre l’estat de conservació de l'edifici.

Els Mossos d'Esquadra posen en marxa un nou sistema de recollida de denúncies amb cita prèvia. Està pensat per als casos poc urgents per tal de complementar el sistema habitual i així agilitzar els tràmits.

El Nàstic buscarà a Badalona un cop d'efecte fora de casa per demostrar que també pot ser fiable lluny del Nou Estadi. Els de Toni Seligrat s'enfrontaran al Badalona, oponent pròxim a la part alta, i pitjor conjunt com a local de la temporada.

Programes més recents a TAC12