Notícies 12. 21/01/2021

En les properes setmanes les UCI's podrien arribar al seu límit. A nivell català, el límit està en 1.300 persones. Ara estem en un miler. 6 de cada 10 ingressats a les unitats de cures intensives són per coronavirus.

La pandèmia també ha afectat negativament la contractació de persones amb discapacitat. Ha caigut durant el 2020 un 32% a la demarcació de Tarragona baixant a nivells de l'any 2013.

L’aeroport tindrà a partir del maig una nova ruta amb vols directes entre Bristol i el territori i es mantindran durant tot l'estiu. Municipis com Salou esperen que anuncis com aquest ajudin a remuntar una temporada turística que es preveu també, enguany, incerta.

4 de cada 10 oliveres de la Denominacó d'Origen Protegida Siurana han patit danys per la nevada. Ha afectat 3.500 hectàrees. La pitjor part ha estat per la Ribera d'Ebre i el Priorat però també s'ha vist afectada la producció de la Conca de Barberà.

Altafulla col·loca canyissars a la platja per aconseguir retenir la sorra i la vegetació autòctona. És una mesura més per regenerar una platja que sempre es veu afectada pels temporals de mar.

El Nàstic no coneix la victòria com a visitant a la Lliga i és un dels pitjors equips fora del seu estadi. El líder de la Segona B vol acabar amb la seva assignatura pendent aquest diumenge i al camp del Badalona, curiosament el pitjor local del curs.

Programes més recents a TAC12