Notícies 12. 13/01/2021

Salut adverteix que des del punt de vista epidemiològic les eleccions al Parlament del 14 de febrer no s'haurien de celebrar.

Aquesta setmana s'acabarà de subministrar la primera dosi de la vacuna a les residències. De moment però encara no se sap quan es començarà a vacunar el següent grup de població de la llista que són les persones més grans de 70 anys, els qui tenen malalties cròniques i treballadors essencials.

Demà farà un any de l'accident a la química Iqoxe que va provocar 3 víctimes mortals. Un any després l'empresa està a l'espera del permís de la Generalitat per aprovar l'obertura d'un dels reactors que van quedar inactius després de l'accident. Demà hi ha convocada una mobilització ciutadana a la plaça de la  Font a la mateixa hora en què va passar tot.

I la nevada a la Conca de Barberà tindrà, majoritàriament, efectes positius en els conreus. Per bé que aquests dies complica la feina al sector primari, serà bo per als principals cultius com els cereals i la vinya per la filtració de l'aigua. En canvi, en punts concrets, els gruixos de neu han trencat branques d'oliveres i han aturat la collita de la tòfona.

El Cós de Sant Antoni de Vila-seca tanca inscripcions amb 36 participants i 22 cavalls diferents. Una significativa representació tot i les dificultats per la crisi sanitària i el temporal. Les curses seran sense públic i només podran seguir-se a través de TAC12, diumenge a dos quarts d'una del migdia.

Programes més recents a TAC12