Notícies 12. 12/01/2021

El gel continua complicant la vida a la Conca de Barberà. La neu caiguda durant el cap de setmana s'ha glaçat i això porta problemes en l'operativa. Es necessiten cadenes encara per circular per algunes carreteres i Protecció Civil ha hagut d'evacuar una altra família d'un mas de la pedania de Rojals, a Montblanc.

Els Serveis Socials de Tarragona preveuen doblar el nombre de persones que atenen per la situació de la pandèmia. Actualment donen servei a un de cada 10 tarragonins. Segons una enquesta de l'ajuntament i la Universitat Rovira i Virgili, emocionalment la pandèmia ha afectat sobretot la gent gran i els joves han patit més per l'economia.

Hi haurà eleccions al Parlament el 14 de febrer? Avui s'han posicionat molts dels caps de llista per Tarragona que intensifiquen la precampanya a l'espera de la decisió que es prengui aquest divendres. Sabrem què diuen.

Veurem com s'ha destruït el pessebre de sorra de la Pineda, que tot i les restriccions de mobilitat d'aquestes festes per la pandèmia han visitat més de 25.000 persones.

Els brots de COVID afecten també les competicions i endarreriran l'inici de la segona volta de la Superlliga 2 de voleibol. El Sant Pere i Sant Pau no competirà aquesta setmana per positius del següent rival, mentre que el Cèvol Torredembarra obrirà el segon tram de la temporada diumenge i com a local.

Programes més recents a TAC12