Notícies 12. Edició vespre. 28/10/2020

L'empresa IQOXE parla de complot contra la companyia en les declaracions que hi ha hagut als jutjats per investigar l'explosió del passat més de gener en què van morir 3 persones. Iqoxe argumenta que no hi ha cap fet objectiu que demostri que incomplia la normativa en el moment de l'accident.

La Generalitat creu que els Jocs Mediterranis de Tarragona van ser un èxot esportiu tot i que no van aconseguir atreure públic. És la valoració que n'ha fet avui el govern, dos anys i mig després de la cita, on també ha explicat que la cessió del Palau d'Esports a la ciutat de Tarragona és immiment.

En 15 dies el nombre d'ingressats per coronavirus al Camp de Tarragona s'ha més que doblat i els ingressats a l'UCI per covid-19 ha pujat fins a un 70%. Aquesta situació crítica ha portat als centres hospitalaris a cancel·lar aquelles operacions no urgents.

Estarem al cementiri de Torredembarra on s'ha inaugurat un espai de record i reflexió per aquelles persones que han perdut un fill durant l'embaràs o poc després de néixer. Altafulla també inaugurarà un espai similar aquest dissabte.

La Lliga EBA començarà el 7 de novembre i afegirà finestres per recuperar partits ajornats per la COVID. La Federació ha repartit els participants en cinc subgrups per abaratir les despeses. Valls i ADT Torreforta competiran en la mateixa lligueta però no pas el Club Bàsquet Salou.

Programes més recents a TAC12