Notícies 12. Edició vespre. 19/10/2020

L'antiga plaça de Toros es converteix en un centre d'atenció primària fins al desembre per vacunar contra la grip. Els usuaris del CAP Jaume Primer de Tarragona que s'hagin de vacunar ho hauran de fer en aquest recinte fins al 10 de desembre. És un dels espais alternatius que ha previst l'Institut Català de la Salut.

I és que les dades demostren que creix de manera important el nombre d'ingressats als hospitals. Durant el cap de setmana hi ha hagut 14 ingressos a l'hospital Joan 23 i al Sant Joan de Reus per coronavirus. El nombre de positius amb proves PCR també ha augmentat en gairebé 500 persones entre dissabte i diumenge.

La tecnologia 5G arribarà a Tarragona a finals d'any  convertint-se així el la segona ciutat catalana que en disposarà després de Barcelona. Permet multiplicar per 10 la velocitat de navegació del 4G i ha de tenir un paper important en l'àmbit educatiu. De moment es desplegarà, al campus Sescelades de la Universitat Rovira i Virgili i a la part alta.

Farem balanç de la 22a edició del Festival Tarraco Viva que es va acabar ahir. Bon balanç dels organitzadors que han pogut mantenir una edició que ha apostat en molts casos pel format virtual per complementar les activitats que s'han fet amb públic i amb totes les mesures sanitàries.

El Nàstic comença la Lliga amb derrota per 1 a 0 al camp del filial del Barça. L'error del porter Wilfred i de l'àrbitre del partit, que no va xiular penal en una clara caiguda a terra del davanter Gerard Oliva dins l'àrea rival, van ser les claus del debut grana a la Segona Divisió B. Dijous l'equip jugarà a Llagostera la segona ronda de la Copa Federació.

Programes més recents a TAC12