Notícies 12. Edició migdia. 24/09/2020

És la imatge del dia de la Mercè. Dia en què les 4 colles castelleres de Tarragona intenten fer arribar els pilars caminant des de la plaça de les Cols al balcó de l'ajuntament. La pandèmia ho ha impedit però s'ha recordat aquest acte emblemàtic de la festa major de Tarragona desplegant 4 pancartes amb els pilars des del balcó del consistori.

El sector turístic ha deixat de facturar enguany 4.500 milions d'euros a causa de la Covid 19. Les pernoctacions han caigut un 75% i el turisme estranger ha passat a ser gairebé inexistent, sobretot el britànic i el rus. El hotelers demanen ajudes per la supervivència del sector.

Preocupació entre els pagesos del Camp de Tarragona per l'augment de robatoris que hi està havent als camps, sobretot de garrofes. Demanen més seguretat i que qui les compren es fixin en la procedència perquè els lladres no les puguin comercialitzar.

Torredembarra canviarà l'aspecte de l'antiga nacional 340 per integrar-la al nucli urbà. Una inversió de més d'un milió d'euros que se centrarà al tram que va des del passeig de l'Estació al passeig de la Sort amb la construcció d'una rotonda i un carril bici.

Als esports, reviurem els millors moments de l'empat a un entre Nàstic i Atlètic Llevant. El partit el vam narrar en directe a TAC12 i ja es pot recuperar al nostre web. Dissabte també emetrem el partit amistós davant el filial de l'Espanyol.

Programes més recents a TAC12