Notícies 12. Edició vespre. 22/09/2020

Les restriccions d'accés a la Part Alta de Tarragona aconsegueixen evitar aglomeracions i actes alternatius a les festes en una nit especialment complicada, com és la nit en què en un any normal s'hauria celebrat la baixada de l'àliga. La mesura, però, indigna els restauradors de la zona que veuen com un nou entrebanc a l'hora d'aconseguir remuntar la crisi que els ha provocat la pandèmia.

També anirem fins al barri de Sant Pere i Sant Pau, on els veïns acusen l'ajuntament de Tarragona de no escoltar-los a l'hora de decidir instal·lar una mesquita al barri. L'Associació de Veïns la Unió defensa que hi havia altres llocs més adequats mentre que des del consistori diu que la petició d'aquest nou centre de culte compleix tota la normativa.

Montblanc retorna aquesta setmana als anys 70 amb el rodatge de la pel·lícula 'Las leyes de la frontera', del director Daniel Monzón, que va rebre un premi Goya com a millor director l'any 2010. Veurem com s'està transformant la vila ducal per fer aquest viatge al passat.

Parlarem amb el Gremi de Pagesos de Tarragona després que ahir rebessin de mans del president de la Generalitat la Creu de Sant Jordi. Un guardó que reconeix moltes facetes d'aquesta entitat creada al segle 14, com la tasca que ha fet per preservar el seu patrimoni amb l'arquitecte Jujol com a màxim exponent.

TAC12 emetrà en directe el Nàstic-Altètic Llevant de demà dimecres i el Nàstic-Espanyol B de dissabte. Tots dos amistosos es disputaran a porta tancada i al Nou Estadi. Cinc càmeres faran possible seguir els partits per la TDT i també des de qualsevol indret a través de l'streaming d'aquesta casa.

 

Programes més recents a TAC12