Notícies 12. Edició migdia. 26/08/2020

Dutxes tancades a les platges de Tarragona, fonts públiques també i les llars de jubilats de moment no reobriran. Són algunes de les mesures anunciades per l'ajuntament de Tarragona per intentar frenar la propagació del coronavirus.

L'ajuntament d'Altafulla replanteja la urbanització de la zona de Safranars entre la llera del riu Gaià i la muntanya de Sant Antoni prioritzant les zones verdes i l'habitatge social. L'actual govern va paralitzar el plantejament de l'anterior executiu perquè considerava que no era l'adequat per la zona. Demà s'hi donarà llum verda al ple.

La producció de la indústria química de Tarragona va créixer el 2019 un 1% respecte el 2018 arribant gairebé als 20 milions de tones. És el balanç que en fa l'Associació Empresarial Química de Tarragona que també destaca que el sector mou més de la meitat de les exportacions que es fan a tota la demarcació.

El Rally Catalunya-Costa Daurada podria no disputar-se per segon curs consecutiu tot i la suspensió de la meitat de proves del Mundial. A hores d'ara, es desconeixen els efectes que pot tenir aquesta situació sobre el sistema de rotacions de seus instaurat per la Federació Internacional de l'Automòbil.

Programes més recents a TAC12