Notícies 12. Edició vespre. 25/08/02020

Tots els alumnes d'escoles i instituts se'ls pendrà la temperatura abans d'accedir al centre en una entrada que es farà de manera esglaonada. La mascareta serà obligatòria sempre a secundària, i a infantil i primària quan el risc de contagi sigui alt, una situació que s'avaluarà cada setmana. Les primeres setmanes de classe es faran 8.000 proves PCR cada dia.

El Port de Tarragona ha rebut més de 200.000 tones de productes agroalimentaris en una sola setmana. Xifra que el converteix en líder en el moviment d'aquest tipus de productes tant a Espanya com a la Mediterrània.

Hi haurà concurs de castells. És el títol de la proposta audiovisual que lidera aquesta casa TAc12 i l'ajuntament de Tarragona com a alternativa al concurs de castells que s'havia de celebrar el primer cap de setmana d'octubre a la Tarraco Arena Plaça. 10 colles concursaran en aquesta aposta que mantindrà viu l'esperit casteller del concurs, tot i la pandèmia.

El que no hi haurà és Festa Major de Montblanc, tampoc el festival Essències i tampoc la 50a edició de la festa de la verema de l'Espluga de Francolí d'aquest cap de setmana. Decisions que es prenen per la situació de la pandèmia que es viu a Catalunya i després dels darrers anuncis de la Generalitat.

Víctor Vinós jugarà al CBT de la LEB Plata aquesta temporada. El jugador lleidatà abandona així el Club Bàsquet Valls després de convertir-se en el líder de l'equip a la Lliga EBA. Té 23 anys i completarà el perímetre del conjunt del Serrallo.

Programes més recents a TAC12