×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 355

Notícies 12. Edició vespre. 21/08/2020

 

Salut imposa restriccions més dures a la ciutat de Reus per intentar frenar el rebrot del coronavirus. Demanen que la gent només faci desplaçaments imprescindibles i es prohibeixen les trobades de més de 10 persones. El limit d'aforament de bars i restaurants podrà ser només del 50%. També als actes esportius i culturals. Avui s'han començat a fer les proves PCR del cribatge massiu.

La majoria de les denúncies que s'interposen a Tarragona per incomplir les mesures contra el coronavirus són per no portar la mascareta. Des de mitjans de juliol se 'han posat una cinquantena. L'ajuntament reforçarà la vigiància. Preocupen els rebrots i sobretot el comportanment dels més joves.

El coronavirus obliga a reorganitzar les tasques de verema que ja s'ha començat a fer en moltes denominacions d'origen en una temporada en què moltes vinyes estan afectades pel fon míldiu i la comercialització ha caigut en alguns casos a la meitat per la pandèmia.

L'ajuntament d'Altafulla invertirà 60.000 euros per adequar l'antiga casa del director de l'alberg que acollirà el nou centre d'atenció a la infància i a les famílies. L'aportació de la Generalitat està per concretar. Càritas també hi tindrà un espai reservat. La idea és que estigui operatiu a mitjans de l'any vinent.

I ens fixarem en el concert que la cantautora de moda SUU va oferir ahir al vespre al Camp de Mart de Tarragona. Concert juntament amb el de Carlos Sadness per celebrar el desè aniverari del Festival Minipop que es va ha ver de suspendre al juny per coronavirus.

 

 

 

Programes més recents a TAC12