×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 355

Notícies 12. 20/08/2020

 

Operació policial al barri del Serrallo de Tarragona per desallotjar l'edifici ocupat conegut com a Rancho Grande. S'han desallotjat 15 pisos i una trentena de persones sense incidents. D'aquesta manera s'acaba amb una de les problemàtiques més importants de la part baixa de Tarragona, que havia provocat molts conflictes veïnals.

Demà començarà el cribatge massiu a la capital del Baix Camp per trobar casos assimptomàtics de coronavirus en una ciutat on els positius s'han triplicat en una setmana. Es faran probes als veïns d'entre 20 i 50 anys dels barris de la Sardana, la Pastoreta i Monestir. No es descarta ampliar-ho en altres punts de la ciutat o en altres poblacions del Camp de Tarragona, com el Vendrell, on també preocupa el repunt de casos.

L'ocupació als allotjaments turístics de l'interior del Camp de Tarragona supera el 70% aquest mes d'agost. La situació contrasta amb la Costa on les reserves han caigut a la meitat respecte altres temporades.

Ciutadants ha decidit apartar la tarragonina Lorena Roldán com a cap de llista del partit en les pròximes eleccions a la Generalitat de Catalunya, tot i haver estat l'escollida en les primàries del partit. Carlos Carrizosa serà qui passarà al primer lloc.

I avui acomiadarem la festa major del patró de Tarragona que van posar el punt i final ahir al vespre amb la tronada. Farem balanç d'una festa marcada per la pandèmia però que ha intentat, tot i les circumstàncies, mantenir l'essència.

 

 

 

Programes més recents a TAC12