×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 355

Notícies 12. 19/08/2020

Entrada simbòlica a plaça de les 4 colles castelleres de la ciutat de Tarragona just en el moment en què hauria d'haver començat la diada de Sant Magí. La pandèmia ha fet que enguany els tarragonins i les tarragonines hagin viscut una festa major atípica.

En les últimes 24 hores s'han notificat 64 nous casos de coronavirus confirmats per PCR. És un dels augments més importants dels últims dies. El primer cribatge del Camp de Tarragona es farà a Reus on el nombre de casos s'ha disparat.

La policia local de Torredembarra inicia una campanya per controlar les actituds incíviques, sobretot relacionades amb la covid-19. El col·lectiu que menys creu són els joves.

La carretera que va de la nacional 340 a Tarragona fins al Catllar serà més ample i tindrà tres rotondes més. Són les millores que contemplen les obres que farà la Diputació per una carretera on diàriament hi passen més de 2.000 vehicles.

I ens fixarem en aquest mural que es pot contemplar al municipi de Solivella de la Conca de Barberà. Les protagonistes són les dones del poble en un projecte que busca també ser un homenatge a la dona en el món rural. Altres municipis de la comarca ja s'han interessat per la iniciativa.

Programes més recents a TAC12