Notícies 12. 14/08/2020

Serà un 15 d'agost a mig gas, inèdit a la Costa Daurada. L'ocupació hotelera se situa al 50% entre els pocs allotjaments oberts a Salou i en la setmana més forta de l'estiu. Les estades són menys llargues i el client gasta menys.

El Ministeri de Sanitat prohibeix fumar al carrer amb l'objectiu de frenar els brots de coronavirus. La decisió de Madrid ha rebut el vistiplau del consell Interterritorial i gairebé limitarà l'ús del tabac a la llar.

El pla de retorn a les aules no agrada ni al professorat ni als pares i mares. Els sindicats i Ampes el titllen de poc realista i lamenten que no s'aposti per la reducció de la ràtio d'alumnes. A més, creuen que incideix poc en la prevenció dels contagis i que això obligarà a tancar els centres escolars amb els primers brots.

Tret de sortida dels actes d'un Sant Magí diferent. La imaginada va obrir ahir la programació amb un espectacle de cabaret que es podrà veure fins diumenge. L'esperit festiu també ha arribat amb una edició més de la Sindriada solidària aquest matí que destinarà la recaptació per ajudar les famílies vulnerables.

Als esports, el Nàstic fa balanç positiu de la primera setmana i mitja de treball per readaptar la plantilla a l'esforç físic. El cos tècnic creu que l'inici matiner de la pretemporada respecte a altres rivals pot ser un factor clau favorable durant la primera fase de la Lliga.

Programes més recents a TAC12