Notícies 12.12/08/2020

La Generalitat frena la tramitació de tres parcs eòlics a la Conca de Barberà. És la primera resolució desfavorable de la Ponència de les Energies Renovables a la comarca que admet que ja hi ha una alta concentració d'aerogeneradors i, alhora, també reconeix que els projectes es tramiten en parts separades en forma de petits parcs però respon al plantejament d'una única empresa.

La facturació del comerç de Salou cau un 80% respecte a l'any passat a causa de la pandèmia i la baixa afluència de visitants a la Costa Daurada. Són càlculs de l'Associació Shoping Salou que està preocupada davant d'un 2020 que ja volen deixar enrere.

El risc d'incendis al Camp de Tarragona es manté molt baix gràcies a les pluges abundants de la primavera. De moment, els incendis fins ara han estat anecdòtics. En comparació amb l'any passat, s'han cremat 10 vegades menys de superfície en el que portem d'estiu.

Montblanc no renuncia a la Festa Major i presenta un programa d'actes del 4 al 11 de setembre. Es descarten les propostes més multitudinàries, però es mantenen cites essencials com la ballada del seguici festiu. Els actes seran amb aforament limitat i la plaça de Sant Francesc en serà l'epicentre.

El futur de L'equip sub23 elit del Club Ciclista Campclar corre perill per culpa de l'aturada competitiva. Vuit de les nou proves restants al calendari s'han cancel·lat per por dels ajuntaments al coronavirus. L'adéu de patrocinadors podria ser massiu i afectar també el projecte tarragoní del Team Compak.

 

Programes més recents a TAC12