Notícies 12. Edició migdia. 26/06/2020

S'agreuja la problemàtica per les ocupacions il·legals d'habitatges a Tarragona després de nombroses denúncies d'aldarulls i problemes de convivència. Els episodis es concentren al Serrallo i a la Part Alta. Tot plegat, obliga a l'Ajuntament a endurir la seva posició i ja ha anunciat que es personara com a acusació particular contra els detinguts per una baralla multitudinària el passat dilluns al Serrallo.

L'Espluga de Francolí presentarà el projecte de la reforma de l'Antiga Caserna al Pla d'Acció Municipal de la Diputació. Es necessitaran 240 mil euros per adequar l'espai i destinar-lo a habitatge social. Ho va explicar el govern en un ple on també es va anunciar el tancament de la llar d'infants aquest juliol per fer-hi millores. L'oposició va posar en dubte que fos la millor solució.

La Diputació de Tarragona destinarà 12 milions i mig en la millora de la xarxa de carreteres del Camp de Tarragona. S'intervindrà, entre Valls i Puigpelat o entre la Masó i Vallmoll. A més a més, l'ens també millorarà la carretera de Poblet fins a Vimbodí ampliant el carril de bicicletes que enllaçarà amb el de l'Espluga.

Només la meitat dels hotels de la Costa Daurada obriran aquesta primera quinzena de juliol, amb una oferta del 35 per cent de llits disponibles. Tot fa preveure que l'estiu serà molt més fluix que els darrers anys, sobretot perquè a hores d'ara les reserves de turistes estrangers són mínimes.

El sector dels autocar continua reclamant mesures a les institucions davant l'actual escenari. Quinze dies després de la primera concentració, avui l'han repetit per exigir davant la subdelegació del govern que es flexibilitzin els ERTO i que s'apliquin rebaixes fiscals a un sector que està pràcticament aturat.

Programes més recents a TAC12