Notícies 12. Edició vespre. 25/06/2020

Són les primeres imatges de l'interior del Túnel del Coll de Lilla que ha de connectar l'Alt Camp amb la Conca de Barberà a través de l'A-27. Tot i el confinament, les obres avancen en els terminis previstos i, si no hi ha nous entrebancs, podrien acabar de cara al 2022. Actualment, s'està treballant simultàniament en les 4 boques del túnel i s'han perforat ja uns 600 metres sumant els 4 accessos.

On es construirà un nou tanatori, en aquest cas el primer de titularitat privada a la ciutat. Es tracta d'un nou equipament impulsat per la Xarxa Sanitària Santa Tecla i l'empresa Mèmora que podria entrar en funcionament l'any 2023. S'ubicaria al cementiri de Tarragona i requerirà una inversió de més de 6 milions d'euros.

El Departament d'Educació vol que el nou curs comenci a l'aula des d'educació infantil fins a la secundària. Així la Generalitat vol reprendre tot l'ensenyament obligatori de forma presencial. Un dels passos per definir com serà el retorn al setembre és concretar quants alumnes per aula hi haurà d'haver.

Un nou curs que a Tarragona començarà amb dos nous grups de P3 en l'oferta pública de la ciutat. D'aquesta manera, l'Ajuntament i la Generalitat donen resposta a la demanda de les famílies que s'havien quedat sense plaça a l'Escola El Miracle i es buscarà un millor equilibri entre l'oferta pública i concertada al centre de la ciutat.

Valls està immersa en una Festa Major de Sant Joan excepcional per la situació provocada per la covid-19. Amb una programació majoritàriament confinada, els pocs actes presencials han adquirit més simbolisme. Sense diada castellera, les dues colles vallenques van entrar a la plaça del Blat. Mentre que l'Àliga sí que ha ballat com a protagonista d'una nit de completes atípica.

 

Programes més recents a TAC12