×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 355

Notícies 12. Edició migdia. 23/06/2020

L'Ajuntament de Valls assumirà la gestió de les dues llars d’infants municipals de la ciutat. El consistori completarà el procés de municipalització dels centres amb la subrogació del personal de l’actual empresa i donarà continuïtat a l'actual model educatiu.

Les colles vallenques no es plantegen una tornada a l'activitat en les properes setmanes. Creuen que les pautes proposades per la Coordinadora són precipitades i sense un calendari d'actuacions per davant no veuen viable recuperar els assajos encara que sigui amb grups reduïts.

Tornen les jornades sobre l'Arròs Mariner als restaurants de Tarragona després d'ajornar-se per la pandèmia al març. Hi participaran una vintena de restaurants entre l'1 i el 19 de juliol amb l'objectiu d'omplir els establiments més enllà dels caps de setmana.

I avui és 23 de juny, revetlla de Sant Joan, una jornada en la qual compartiran protagonisme les coques i els petards. I malgrat els condicionants que envolten enguany la festa, les sensacions són que les vendes d'aquests productes no han afluixat. Hi ha contribuït el fet d'haver de celebrar-ho en família o grups reduïts.

El festival Riubombori de l'Espluga de Francolí canvia el seu format i també l'escenari per adaptar-se a la nova realitat post-pandèmia. L'esdeveniment se celebrarà el 4 de juliol al Museu de la Vida Rural i apostarà pel cinema documental i les actuacions musicals de petit format.

Programes més recents a TAC12