×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 355

Notícies 12. Edició vespre. 22/06/2020

L'oposició, formada per Esquerra, Ciutadans i Partit Popular, demana la nul·litat del contracte del control d'aforament. Diuen que el govern salouenc va presentar el projecte amb l'empresa adjudicatària abans de que fos contractada formalment. Reclamen que el procediment torni a començar.

El Col·lectiu per l'educació pública a Tarragona denuncia que moltes famílies s'han quedat sense opció d'escolaritzar els seus fills en escoles públiques prop del domicili. Aquesta tarda s'han concentrat per demanar als Serveis Territorials d'Educació i al consistori que augmentin les places a als centres públics.

El CBT ja té plaça a la LEB plata per la pròxima temporada. La Federació Espanyola de Bàsquet ha confirmat els tarragonins entre la llista d'equips que per mèrits esportius estaran a la tercera categoria del bàsquet estatal. El CBT farà el pas definitiu si econòmicament pot sostenir l'ascens.

El Rally Costa Daurada se celebrarà els dies 23 i 24 d'octubre sense prova mundial, però puntuable per al Supercampionat d’Espanya i el Campionat de Catalunya. La prova tindrà Salou i PortAventura com a epicentres i recorrerà molts dels trams d’asfalt habituals en la prova mundialista.

 

 

 

Programes més recents a TAC12