×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 355

Notícies 12. Edició migdia. 19/06/2020

 

Expectativa davant del primer cap de setmana en què ens podrem tornar a moure per tot el territori després que s'hagi superat les etapes del confinament. El Servei Català de Trànsit ha preparat un dispositiu especial per un cap de setmana que a més, coincideix, amb l'inici de l'estiu en què moltes persones comencen les seves vacances i també hi ha el pont de Sant Joan.

Unió de Pagesos s'oposa a l'actual model d'implantació de parcs eòlics i plantes d'energia solar al territori. Creuen que no es té en compte els terrenys conreats i que estan mal distribuïts. Reclamen que es tingui en compte la seva opinió per reconduir la planificació.

L'alcalde de Montblanc, Josep Andreu, negocia amb l'empresa Verallia per intentar reduir la indemnització que se li ha de pagar i que puja gairebé 900.000 euros. Les negociacions entre les dues parts estan obertes i de moment, no n'han trascendit més detalls.

El ple de Tarragona aprova una partida de 340.000 euros per ajudar als comerços de la ciutat a plantar cara a la crisi de la Covid-19. L'oposició ho considera insuficient i reclama fer un pla estratègic que englobi tot el que s'ha de fer per plantar cara a crisi derivada del coronavirus.

I demà Valls dona el tret de sortida a la Festa Major de Sant Joan amb la majoria dels actes confinats però amb diversos concerts que podran veure per TAC12 i la reemissió de la diada castellera de l'any passat. Entrarem a la Casa de la Festa que s'ha instal·lat al Teatre Principal on es podran veure tots els elements dels seguici festiu.

 

 

 

Programes més recents a TAC12