×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 355

Notícies 12. Edició migdia. 18/06/2020

A partir d'aquesta mitjanit, tot Catalunya entrarà en el que la Generalitat ha anomenat fase de represa. De moment, poques variacions respecte al que tenim fins ara. Ens podrem moure per tot Catalunya i l'ús de la mascareta continuarà sent obligatori sempre que no es pugui mantenir una distància de seguretat d'un metre i mig.

Les botigues de Tarragona no obriran els festius durant l'estiu. És una sol·licitud que feia la Cambra de Comerç però l'ajuntament ja li ha respòs oficialment que no hi estan d'acord perquè és una decisió que no beneficia el petit comerç.

Estarem a la platja d'Altafulla on avui s'ha començat a traslladar sorra de les zones que n'acumulen més fins a les que estan més malmeses. Uns treballs que duraran dos dies i que segons l'ajutament és el primer pas d'un projecte que vol gestionar la platja de manera diferent a com es feia fins ara.

Estarem als Ocines Les Gavarres de Tarragona que obriran demà mateix després d'estar 3 mesos tancats per la pandèmia. Avui s'ultimen les mesures de seguretat i higiene que hauran de seguir a partir d'ara.

El vallenc Jepi Selva liderarà un projecte que portarà a casa nostra un torneig d'hoquei patins base internacional. És com el mare nostrum cup de futbol o bàsquet que ja es fan i aquest seguirà les mateixes directrius.

Programes més recents a TAC12