Notícies 12. Edició vespre. 15/06/2020

 

El sector turístic rep amb els braços oberts la reobertura de fronteres a partir de dilluns vinent mateix quan en principi no havia de ser fins a l'1 de juliol. Tot i aquesta decisió, saben que la temporada no serà bona i no esperen una bona ocupació fins a mitjans de juliol.

Mentre, les platges s'han omplert durant el primer cap de setmana de fase 3 del desconfinament. No s'han vist però grans aglomeracions. Mentre els municipis ultimen les mesures a aplicar després de l'estat d'alarma quan ja arribaran els turistes i els veïns de les segones residències.

La canonada principal que porta l'aigua de l'Ebre a Tarragona es va trencar per la corrusió que li va provocar l'aigua salada del pou d'una finca per on passa. Va ser un episodi que va causar restriccions d'aigua a diferents municipis el passat 3 de gener. Avui s'ha començat a fer amb un robot un extens estudi de l'estat de la infrastructura.

A partir d'avui els camions no poden tornar a circular per  cert trams de la nacional 340 i la nacional 240. Una restricció que se'ls havia aixecat amb l'estat d'alarma. El sector es queixa perquè no se'ls ha informat prèviament.

I en esports, nom propi pel davanter del Nàstic Gerard Oliva que ha renovat amb el club una temporada més amb opció a una altra. És la segona renovació confirmada després de l'entrenador Toni Seligrat.

 

 

 

 

 

Programes més recents a TAC12