Notícies 12. Edició migdia. 11/06/2020

EL jutge condemna a dos anys de presó i 9 d'inhabilitació l'exalcalde de Torredembarra, Daniel Masagué, per haver adjudicat les guinguetes de les platges a dit a una empresa vinculada a l'excap de Convergència del municipi, Gerard Montserrat. La sentència també demana per Montserrat i l'exregidor de platges, penes de presó.

L'ajuntament de Montblanc haurà de pagar gairebé 900.000 euros a l'empresa Veralia. La justícia ha donat la raó a aquesta empresa que defensava que havia arribat a un acord amb el consistori per no pagar durant 12 anys impostos com l'IBI i l'IAE. L'alcalde en va informar en el primer ple presencial des del confinament.

Una quarta part dels catalans que passaran les vacances a Catalunya triaran el Camp de Tarragona, ja sigui la costa o l'interior. És el que es desprén de l'estudi realitzat pel laboratori de recerca turística Tourislab que també conclou que l'estada mitjana serà de 7 dies i que la immensa majoria venen atrets per gaudir del sol i la platja.

Les sol·licituds d'ajuda a Càritas Tarragona han crescut un 25% pels efectes del coronavirus. S'han entregat aliments a gairebé 4.000 famíies, 1.400 més que si ho comparem amb el mateix període d'abans de la pandèmia. També s'ha doblat l'atenció a les persones grans.

Llorenç Gómez tornarà a Rússia quan s'obrin les fronteres internacionals. El de Torredembarra prepara una nova temporada de futbol platja, atípica perquè començarà més tard de l'habitual i sense públic a la grada per culpa de la pandèmia.

 

Programes més recents a TAC12