Notícies 12. 04/06/2020

El Camp de Tarragona passarà dilluns vinent a la fase 3 de desconfinament. Serà l'última abans d'obrir la 'nova normalitat'. En aquesta fase es flexibilitzen els percentatges d'ocupació als espais, en bars,  hotels, terrasses, centres comercials i trobades.

Els pescadors de Tarragona han perdut gairebé un milió i mig d'euros durant els dos mesos de confinament. És un 56% menys si ho comparem amb la mitjana que van ingressar en el mateix període durant els tres últims anys. El departament d'Agricultura busca solucions per paliar aquestes pèrdues econòmiques.

L’Arquebisbat de Tarragona assegura que no s’ha trobat cap prova delictiva per incriminar penalment els mossèns Morell i Font, acusats de presumpta pederàstia. L’Arquebisbe, Joan Planellas, ha traslladat tota la informació a la Fiscalia perquè, si ho creu necessari, pugui realitzar les diligències i investigacions oportunes. L’Arquebisbat ha creat una Oficina de prevenció i protecció d’abusos.

La Universitat Rovira i Virgili rebrà una subvenció de 4 milions d'euros d'Europa que li permetrà atreure investigadors d'arreu del món. Diners amb els quals podrà oferir una cinquanta de places predoctorals en diferents disciplines. Només hi ha tres institucions estatals que rebran aquesta subvenció.

L'arquera Èlia Canales ens obre les portes de casa on prepara la prova més important de la seva vida. Mentre la de Constantí s'exercita amb el calendari competitiu completament aturat, afronta també la Selectivitat. La durà a terme a Madrid i el mes vinent.

 

Programes més recents a TAC12